På svenska   |   Suomeksi   |   In English   |
     
 

Yrityspalvelut

Yrityspalvelumme suuntautuvat henkilöille, jotka haluavat perustaa yrityksen, sekä yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan ja palvelujaan. Yritysneuvojamme toimii yritysten tukena koko prosessin ajan ja auttaa muun muassa liikesuunnitelmien ja avustushakemusten laatimisessa. Meidän asiakkaanamme saat myös tietoa yhteistyökumppaneidemme tarjoamista palveluista. Ylläpidämme yritysrekisteriä, johon pääsee kotisivumme kautta. Välitämme myös tietoa vapaista teollisuustonteista tai liiketiloista yritystoimintaan.

Tervetuloa ottamaan yhteyttä!

 Sanna Kankaanpää     
 Yritysneuvoja    

 Tarvitsetko tietoa yrityksen perustamisesta? Tai tietoa talouden ja markkinoinnin omatoimisesta hoitamisesta? Käytä Yritystulkki-palvelua, joka tukee seudun yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia. 

Yritystulkista löydät kaikki yrittämiseen liittyvä perustieto: oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen perustamiseen, suunnitteluun, rahoitukseen sekä talouden ja markkinoinnin hoitamiseen. Lisäksi Yritystulkki sisältää kattavan lomakkeiston yrittäjän arjen avuksi. Yritystulkki on käytössä 75 prosentissa Suomen kunnista ja kaupungeista. Nyt myös Pietarsaaren seudun asukkaille!
Linkit
 
 
       
logo
Kehittämisyhtiö Yrityspalvelut Kehitysprojektit Ajankohtaista Yhteystiedot