Näin käytät yritysrekisteriä

(26.11.2015 klo 14:45)

Perushaku

Kenttään Vapaasana / Yrityksen nimi voit antaa hakusanaksi esimerkiksi yrityksen nimen tai sen tarjoaman palvelun, tuotteen tai laitteiston nimen. Päätoimiluokka -kentän alasvetovalikosta löydät toimialaluokitukset. Kunta -kentän avulla voit määritellä hakuehdoksi yhden kunnan. Kaikkia hakuehtoja ei tarvitse täyttää.

Huomioithan, että hakemaasi yritystä ei välttämättä löydy, jos olet täyttänyt kaikki hakuehdot, mutta joku niistä (esim. päätoimiluokka tai kunta) on väärin eikä vastaa rekisterin tietoja. Kokeile tällöin hakua esimerkiksi pelkällä yrityksen nimellä tai nimen osalla (muista tarkistaa oikeinkirjoitus).

Vinkki: Joskus kannattaa kirjoittaa vain osa yrityksen nimestä. Esimerkiksi jos yrityksen nimi on "Heart Systems", kirjoita Vapaasana -kenttään "heart".

Tarkennettu haku

Tarkennetussa haussa avautuu muutama lisäkenttä. Käyttääksesi Alatoimiala -kenttää, joudut ensin valitsemaan Päätoimiala -kentästä päätoimialan. Sama koskee Postinumero ja Postitoimipaikka -kenttiä, ne vaativat että Kunta on valittuna. Hakukriteereiden avulla haettaessa kaikkia hakuehtoja ei tarvitse täyttää. Mitä useamman hakuehdon täytät, sitä tarkemman hakutuloksen saat.

Puuttuvatko yrityksesi tiedot rekisteristä? Voit ilmoittaa ne meille sähköpostilla osoitteeseen info@concordia.jakobstad.fi.