Talent Scout

Talent Scout -hankkeen taustalla on tosiasia siitä, että pienemmillä seuduilla on haastavaa houkutella osaavaa työvoimaa pääasiassa sijaintinsa vuoksi.


Hankkeen tavoitteena on lisätä seudun osaamista, lisätä osaavan työvoiman saatavuutta, mahdollistaa päätös etabloinnista joustavaksi ja houkuttelevaksi uusille asukkaille ja paluumuuttajille ja vahvistaa alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.

Toimimme yhteistyössä työnantajien, joilla on osaavan työvoiman rekrytointitarpeita, koulutustarjoajien ja muiden organisaatioiden kanssa ja kohderyhmämme ovat sekä mahdolliset paluumuuttajat että muu osaava työvoima, niin kansallinen kuin kansainvälinen. Nostamalla esille hyviä esimerkkejä esim. onnistuneesta paluumuutosta ja erilaista sisältöä seudun asumisen ja elämisen, elämänlaadun, positiivisista puolista, tahdomme laajentaa kokonaisajattelua houkutellaksemme ihmisiä yrityksiimme.

Talent Scout -hanke toteutetaan yhteistyönä Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordian ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskuksen välillä ja sen rahoittaa Pohjanmaan ELY-keskus sekä EU:n maaseudun kehittämisrahasto.

Jos sinulla on kysymyksiä, yhteistyöideoita tai haluat keskustella näistä teemoista, niin otathan yhteyttä projektijohtajiimme:
Pietarsaaren seutu: Heidi Matinlassi, heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi puh. +358 50 433 8458.
Lisää seudustamme: www.pietarsaarenseutu.fi

Kristiinankaupunki: Kaisa Mäkinen, kaisa.makinen@krs.fi puh. +358 50 357 2510. Lisätietoja: www.kristiinankaupunki.fi

Talent Scout om myös osana koko Pohjanmaan Talent Coastline -ekosysteemiä.

DuVi 180827 2 0162

logoyhdistelma2