Concordia betjänar via chat

(25.03.2020 | Concordia)

Uppdatering 3.4.2020: Concordias rådgivningschat är nu avslutad för denna gång. Vi öppnar upp chatmöjligheten på nytt då det kommer ny väsentlig information som vi vill nå ut med till stora kundgrupper. Tack till alla som deltog!

Concordias företagsrådgivare Kari Myllymäki och Sanna Kankaanpää finns tillgängliga varje vardag med start imorgon torsdag 26.3, kl.9-10 via Zoom där ni kan diskutera och fråga dem om saker som bekymrar er. Delta i diskussionen/videochatten via denna länk: https://zoom.us/j/8287044156

Via detta diskussionsforum får du som företagare och företagsrepresentant enkelt och snabbt svar på dina frågor och funderingar. Välkommen med!

Hur använder jag Zoom? Har du inte Zoom sedan tidigare kommer du i webbläsaren (efter att du klickat på länken) att bli tillbedd att installera Zoom-programmet. Ladda ner filerna och kör programmet. Sen får du möjligheten att ställa in ljudet och mikrofonen. Efter detta kommer du med i chatten. Använder du din mobiltelefon är det bra att ha Zoom-appen installerad innan. Den tar du ner antingen via App Store eller Google Play.

På våra hemsidor hittar du den senaste informationen gällande hjälp och stöd som finns att tillgå i dessa coronavirustider. Vill du inte delta i chatten så kan man också vara i kontakt med våra företagsrådgivare direkt:

• Kari Myllymäki, Tel. 010 239 7555, kari.myllymaki@concordia.jakobstad.fi
• Sanna Kankaanpää, Tel. 010 239 7551, sanna.kankaanpaa@concordia.jakobstad.fi

 

zoom icon