Kom hit! - Här finns jobb 25.7

(20.06.2018 | Concordia)

FB Insta 2 100

Välkommen till ett ypperligt tillfälle att bekanta dig med regionens företag och kommuner!

Vi här i Jakobstadsregionen är övertygade om att vi har mycket intressant att erbjuda både återvändare och inflyttare. Vi är också övertygade om att det i vår region finns attraktivt boende, bra skolor och god dagvård och framför allt – goda jobbmöjligheter med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Under dagen kan du höra företagsrepresentanter berätta om företagets verksamhet, vad som är aktuellt i företaget just nu, vilken typ av kompetens företaget söker, varför de är intressanta arbetsgivare osv. Du får tillfälle att ställa konkreta frågor om en flytt, prata med företagen om eventuella praktik- slutarbetsmöjligheter och kanske t.o.m. bli rekryterad till ett jobb – ta chansen!
Du får också möjlighet att bekanta dig med de närliggande kommunerna som har information om tomter, bostäder, skolor, dagis etc.

Tid: Onsdagen den 25.7.2018 kl 13-17.00

Plats: Gamla Seppälähuset, Kanalesplanaden 15, Jakobstad

Program: Intervjuer, musik, servering mm. De som svarar på en kort enkät får fribiljett till kvällens match FF Jaro-AC Kajaani kl18.30. (Antalet biljetter är begränsat, så kom i tid.)
Programledare:
Antti Koivukangas

www.jakobstadsregionen.fi
#thehomeofquality

Välkommen!

Tilläggsinformation:

Jarl Sundqvist, jarl.sundqvist@concordia.jakobstad.fi, 010 239 7559

Heidi Matinlassi, heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi, 010 239 7557