Vd:s hälsning 8/2018

(17.08.2018 | Concordia)

Vd:s hälsning augusti 2018

Vi hade en positiv och inspirerande Kom hit-tillställning under Jakobs Dagar där regionens 13 företag och fem kommuner presenterade sig. Besökarantalet på cirka 400 var mycket bra och många företag fick intressanta ansökningar att jobba vidare med.


Tack till alla som besökte oss och hörde sig för om jobbmöjligheter, boende, dagvård och skolor i vår region. Vi hade ett bra budskap till alla potentiella åter- och inflyttare: Det finns utmanande och intressanta arbetsuppgifter i företagen i Jakobstadsregionen, nu lönar det sig att söka jobb här. Det finns fina möjligheter till boende till ett konkurrenskraftigt pris och gott om dagvårdsplatser och skolor på nära håll.


Vi vet att det finns många i Stockholmsområdet som har koppling till Jakobstadsregionen. Den 20.9.2018 finns vi på Finlands ambassad på Gärdet där vi ordnar en rekryteringmässa med flera av våra mest betydande företag och våra kommuner. Vårt budskap är också där ”Kom hit! Här finns jobb”. Det finns ännu platser för företag som önskar delta och som önskar träffa potentiella arbetssökande. Kontakta gärna oss för att höra mera detaljer.

Jarl Sundqvist, vd

Jalle cirkel4