Toiminta-ajatus

Concordia toimii katalysaattorina Pietarsaaren seudun kehityksessä. Tehtävämme on löytää uusia mahdollisuuksia ja luoda hyvä alusta kehitykselle ja kasvulle. Yhdessä omistajien ja sidosryhmien kanssa luomme edellytykset menestyksekkäälle elinkeinoelämälle ja houkuttelevalle seudulle, joka pärjää kansallisessa ja kansainvälisessä kilpailussa.

Yritys- ja aluekehittäminen ovat Concordian ydinosat. Toiminta perustuu suurelta osin yritysneuvontaan ja -kehittämiseen. Samalla toteutamme Pietarsaaren seudun yhteisen strategiaohjelman tavoitteita. Concordian tärkeänä tehtävänä on koordinoida ja koota yhteen toimijat yhteisten kehittämishankkeiden osalta.

Työskentelemme toteuttaaksemme seudun tavoitekuvaa ja löytääksemme kantavia kehitysideoita tulevaisuutta varten. Tehtävään kuuluu myös etujen valvonta ja Pietarsaaren seudun esiin nostaminen ja markkinoiminen yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Työskentelemme aktiivisesti rakentaaksemme verkostoja ja foorumeita, jotta voimme luoda laajan kosketuspinnan asiakkaisiimme. Tavoitteenamme on menestyksekäs yhteistyö.