Concordia palvelee chatin kautta joka arkipäivä

(25.03.2020 | Concordia)

 

Päivitys 3.4.2020: Concordian chat on suljettu tältä kertaa. Avaamme videochat-palvelun uudelleen, kun uutta isompaa ryhmää koskevaa tärkeää tietoa julkaistaan. Näin voimme nopeasti ja tehokkaasti vastaamaan kysymyksiinne. Seuratkaa viestintäkanaviamme niin pysytte ajan tasalla.

Concordian yritysneuvojat Kari Myllymäki ja Sanna Kankaanpää ovat linjoilla joka arkipäivä klo.9-10 torstaista 26.3 lähtien. Käytämme Zoom-työkalua jonka kautta voit chattailla/keskustella ja kysyä sinua askarruttavista asioista. Tule mukaan videochattiin tämän linkin kautta: https://zoom.us/j/8287044156

Tämä keskustelukanava on yrittäjille ja yrityksen edustajille helppo ja nopea tapa saada vastauksia kysymyksiin. Tervetuloa mukaan!

Miten käytän Zoomia? Klikkaa yllä olevaa linkkiä. Jos sinulla ei ole Zoom-sovellusta ennestään, tietokoneen näyttöön tulee ponnahdusikkuna sisältäen Zoom-työkalun asennustiedoston. Lataa tämä tiedosto ja asenna tietokoneellesi. Sen jälkeen voit osallistua keskusteluun. Jos osallistut älypuhelimesi kautta, asenna Zoom-sovellus etukäteen lataamalla se App Storesta tai Google Playsta.

Kotisivuiltamme löydät viimeisimmät uutiset ja tiedotteet tukimahdollisuuksista ja palveluista joita on tarjolla koronatilanteen helpottamiseksi.

Jos et halua osallistua chattiin voit myös olla suoraan yhteydessä yritysneuvojiimme:

• Kari Myllymäki, Puh. 010 239 7555, kari.myllymaki@concordia.jakobstad.fi
• Sanna Kankaanpää, Puh. 010 239 7551, sanna.kankaanpaa@concordia.jakobstad.fi

zoom icon