Tj:n tervehdys 8/2018

(17.08.2018 | Concordia)

Tj:n tervehdys elokuu 2018


Tule tänne -tapahtumamme Jaakon Päivillä, missä seutumme 13 yritystä ja viisi kuntaa esittäytyivät, oli sekä positiivinen että inspiroiva. Noin neljänsadan vierailijan määrä oli todella hyvä ja monet yritykset saivat kiinnostavia hakemuksia, joiden kanssa voivat jatkaa eteenpäin.


Kiitokset kaikille kävijöille ja teille, jotka tiedustelivat seudun työmahdollisuuksista, asumisesta, päivähoidosta ja kouluista. Viestimme mahdollisille uusille asukkaille ja paluumuuttajille oli hyvä: Pietarsaaren seudun yrityksissä on haastavia ja kiinnostavia työtehtäviä, nyt kannattaa hakea tänne töihin. Hienoja asumismahdollisuuksia löytyy kilpailukykyiseen hintaan sekä päivähoitopaikkoja ja kouluja löytyy lähietäisyydellä.


Tiedämme, että monella Tukholman alueella asuvalla on yhteyksiä Pietarsaaren seudulle. Torstaina 20.9.2018 järjestämme rekrytointimessut Suomen suurlähetystössä Gärdetillä, missä paikalla on useita seutumme merkittäviä yrityksiä ja kuntamme. Viestimme tuollakin on ”Tule tänne! Täällä on työtä”. Yrityksille, jotka haluavat mukaan tapaamaan mahdollisia työnhakijoita, löytyy vielä paikkoja. Otattehan meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Jarl Sundqvist, tj

Jalle cirkel4