Tule mukaan markkinoimaan Pietarsaaren seutua

(22.01.2020 | Concordia)

Tiesitkö, että Pietarsaaren seudun elinvoimaisuus perustuu moneen tekijään. Meillä on vahva yrittäjähenkisyys, monia menestyviä vientiyrityksiä, joiden asiakkaat vaativat vain parasta laatua. Meidän työllisyystilanteemme on maamme parhaimpia ja luonnon ja meren läheisyys luovat hyvät edellytykset laadukkaalle elämiselle. Asuminen ja eläminen on halpaa ja aikaa harrastuksille laajasta kulttuuri- ja liikuntakirjosta riittää hyvin lyhyiden välimatkojen ansiosta.

Me kerromme mielellämme seutumme elinvoimaisuudesta muillekin, sillä haluammehan houkutella tänne lisää väkeä. Työnantajamme monelta eri sektorilta tarvitsevat lisää henkilökuntaa ja monien alojen osaajia. Emme kykene houkuttelemaan työntekijöitä yksin, vaan tarvitsemme useampien tahojen apua ja yhteistyötä. Yhdessä yritysten, oppilaitosten ja muiden yhteistyöorganisaatioiden kanssa viemme sanaa eteenpäin.

Myös jokainen seutulainen saa osaltaan edesauttaa tässä kertomalla seutumme uramahdollisuuksista ystävilleen, sukulaisilleen ja tuttavilleen. Olemme tunnetusti yhdistysväkeä, joten kutsunkin näitä seudun yhteisiksi talkoiksi. Me pystymme tarjoamaan työkaluja ja keskustelemaan halukkaiden kanssa, mutta myöskin toimimaan – siksi osallistumme muun muassa ympäri Suomea ja Euroopassakin järjestettäviin rekrytointitapahtumiin.
Näissä tapahtumissa, jopa Suomessa, usein ensimmäinen kysymys on, että missä se Pietarsaaren seutu sijaitsee. Ja vielä harvemmin nämä keskustelukumppanit ovat tietoisia niistä useista mahdollisuuksista, mitä seudullamme on tarjolla.

Jos sinä olet kiinnostunut osallistumaan mukaan näihin ”houkuttelutalkoisiin”, tarvitset esitteitä tai muuta materiaalia, sinulla on ideoita tai haluat vain keskustella näistä asioista, niin olethan yhteydessä minuun. Käy myös lukemassa lisää www.pietarsaarenseutu.fi -sivulta niin tiedät enemmän, mitä kaikkea se keltainen pallo ja #thehomeofquality pitävät sisällään.

Heidi Matinlassi, Talent Scout
heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi, 010 239 7557

15091 Logoyhdistelma3

DSC 6388