Tule tänne! - Täällä on työtä 25.7.

(20.06.2018 | Concordia)

FB Insta 2 2

Tervetuloa loistavaan tilaisuuteen tutustua seutumme yrityksiin ja kuntiin!

Me täällä Pietarsaaren seudulla olemme vakuuttuneita siitä, että meillä on paljon mielenkiintoista tarjottavaa sekä paluumuuttajille että alueelle muuttaville. Olemme myös vakuuttuneita siitä, että seudullamme on houkuttelevia asumisvaihtoehtoja, hyvät koulut ja päivähoidot ja ennen kaikkea - hyviä, kiinnostavia ja haasteellisia työmahdollisuuksia. Päivän aikana voit kuulla, mitä yritysedustajat kertovat yrityksensä toiminnasta, mikä on ajankohtaista juuri nyt, millaista pätevyyttä he etsivät, miksi yritys on kiinnostava työnantaja jne. Saat tilaisuuden esittää konkreettisia kysymyksiä muutosta, keskustella yritysten kanssa mahdollisista harjoittelupaikoista ja lopputyömahdollisuuksista ja kenties jopa saatat saada työpaikkatarjouksen – tartu tilaisuuteen!

Saat mahdollisuuden myös tutustua Pietarsaaren seudun kuntiin, joilta saat tietoa tonteista, asunnoista, kouluista, tarhoista jne.

Aika: Keskiviikkona 25.7.2018 klo 13-17.00

Paikka: Entinen Seppälä, Kanavapuistikko 15, Pietarsaari

Ohjelmassa haastatteluja, musiikkia, tarjoilua yms. Lyhyeen kyselyyn osallistuville vapaalippu illan otteluun FF Jaro-AC Kajaani kl.18.30. (Lippujen määrä on rajoitettu, joten tulethan ajoissa.)
Ohjelman juontaja: Antti Koivukangas

www.pietarsaarenseutu.fi

#thehomeofquality

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Jarl Sundqvist, jarl.sundqvist@concordia.jakobstad.fi, 010 239 7559

Heidi Matinlassi, heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi, 010 239 7557