Omistajanvaihdosoppaat

Oppaat yrityksen myyjälle, ostajalle, luopujalle ja jatkajalle

Yrittäjäksi ryhtyminen yritysoston kautta, elämäntyön myyminen tai siirtäminen seuraavalle sukupolvelle, edeltävän sukupolven luoman yrityksen jatkaminen. Tilanteita, joissa huolellinen valmistautuminen ja haasteiden ennakoiminen on avainasemassa.

Näissä laatimissamme yrityksen ostajan ja myyjän oppaissa nostamme esiin asioita, joita sinun on hyvä miettiä etukäteen ennen yrityksen myyntiin laittamista tai ostotarjouksen tekemistä. Oppaissa on sinulle runsaasti käytännön ohjeita ja vinkkejä onnistuneen omistajanvaihdoksen läpivientiin.

Yrityksen sukupolvenvaihdoksessa yrityksen omistus siirtyy perhepiirissä tai lähisukulaisten kesken. Tutustu oppaisiimme ja selvitä, miten sukupolvenvaihdos sinun yrityksesi tapauksessa kannattaa toteuttaa. Sukupolvenvaihdos vaatii kunnollista suunnittelua, huolellista valmistautumista ja riittävästi aikaa.

Sarjaan kuuluvat seuraavat oppaat

 

 

   
Onnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksen myyjalle thumbnailOnnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksen ostajalle thumbnail  
Onnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksen jatkajalle thumbnailOnnistunut omistajanvaihdos Opas yrityksesta luopuvalle thumbnail  

 

Concordia,Kristiinankaupungin elinkeinokeskus ja VASEK ovat laatineet oppaat Valmisteltu omistajanvaihdos -hankkeen puitteissa. Näistä oman alueesi kehittämisyhtiöistä saat myös henkilökohtaista neuvontaa omistajan -ja sukupolvenvaihdokseesi. Tutustu oppaisiin ja ota sen jälkeen yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, niin pääset lataamaan haluamasi oppaat

Olen*